НОВИ УСПЕХ АПАТИНСКИХ КАЈАКАША

APATIN SOMBOR SPORT VESTI

Протеклог викенда, у Kaњижи, на реци Тиси одржана је 49. Кајакашка регата. На дистанци од 500 метара, апатинска екипа КК Паноније под водством тренера Јове Мандића постигла је импресивне резултате који су ишли у прилог обимној колекцији медаља.

У категорији сениорки, имена која се издвајају су Дајана Уртајл и Марко Kовачевић. Дајана је освојила друго место, док је Марко показао свој талент завршивши трку на петом месту. Јуниорске категорије донеле су такође изванредне резултате, са Дајаном на другом и Марком на петом месту.

Оно што се истиче је и сјајан наступ Дајане и Марка у дисциплини к2 микс са освојеним трећим местом.

У кадетској конкуренцији, Ања Kовачевић и Соња Уртајл су постигле одличне резултате- Ања је заузела прво место у једноседу, док је Соња освојила другу позицију. У дисциплини двоседа, кадеткиње су се поново истакле као најбоље, освојивши златне медаље за апатински кајак клуб.

Из Кајакашког клуба Панонија, истичу да је ово још један успешан наступ за њихову екипу. Поред нешто изазовнијих услова везаних за текућу воду реке Тисе, квалитетан рад и спремност ни овог пута нису ометени у борби за медаље, чиме KK Панонија наставља да се истиче као озбиљан тим у свету кајакаштва.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *