НА НОВОГОДИШЊЕМ ТУРНИРУ У ТОКУ ГРУПНА ФАЗА, СЛЕДЕЋЕ СРЕДЕ ФИНАЛА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

На новогодишњем турниру у малом фудбалу који се одржава у апатинској спортској хали још увек се игра групна фаза, која ће трајати до недеље, 09. јануара 2022. године. Нокаут фаза турнира почиње следеће недеље, па ће у понедељак 10. јануара сениори одиграти четвртфиналне утакмице, а истог дана играће се и елиминациона фаза у млађим категоријама.

Сама завршница турнира је заказана за уторак и среду. Полуфинални мечеви ће бити играни 11. јануара, док ће дан касније бити познати победници овогодишњег новогодишњег турнира у Апатину. У оквиру финалног дана који ће бити одржан 12. јануара, на програму су све утакмице за треће место и сва финала.

Последња два дана турнира ће бити употпуњена забавним програмом, па ће тако 11. јануара посетиоце турнира забављати апатинске мажореткиње. У среду, 12. јануара ће наступити бенд „Адађо“, а биће одиграна и ревијална утакмица ветерана београдског „Партизана“ и апатинске „Младости“.

Према речима Радомира Радујка, генералног секретара апатинског Спортског савеза интересовање за овогодишњи турнир је велико, па има и много више гледалаца него ранијих година.

-Посета је за сада добра, има много више публике него пре две године, чак и сада када се играју утакмице групне фазе. Још већи број гледалаца очекујемо када крене нокаут фаза, а кулминација би требала да уследи током финалног дана. Овим путем позивам Апатинце да дођу у халу и уживају у заиста добрим утакмицама и лепим потезима, рекао је Радујко за радио „Дунав“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.