„МЛАДОСТ“ ГОСТУЈЕ У ЧОНОПЉИ, „БРАТСТВО“ ДОЧЕКУЈЕ „БОРАЦ“, А НА РИБАРЕВУ ДЕРБИ НАЈНИЖЕГ РАНГА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

У оквиру 27. кола Војвођанске фудбалске лиге Север сутра, 14. маја 2022. године од 17 часова ће на стадиону у Чонопљи бити одигран комшијски дерби између домаће „Слоге“ и апатинске „Младости“. Апатинци су са 33 бода десети на табели, а Чонопљанци су са бодом мање на табели одмах испод њих. Претходни првенствени дуел ове две екипе завршен је убедљивом победом „Младости“ од 5:0.

Пригревачко „Братство“ ће сутра од 17 часова на стадиону у Пригревици угостити „Борац“ из Бачког Грачаца. Пригревчани су са максималним учинком већ обезбедили титулу првака Подручне фудбалске лиге Сомбор и пласман у виши ранг, док су гости са 38 бодова шести на табели.

Фудбалери „Тереквеша“ у недељу, 15. маја од 17 часова гостују у Кули истоименој екипи, која је лидер Међуопштинске лиге први разред. Четири кола пре краја првенства Свилојевчани су десети на табели са освојених 19 бодова и са још три екипе воде борбу за опстанак. У исто време на Рибареву ће почети дерби Међуопштинске лиге други разред између домаћег „Јединства“ које је са 28 бодова другопласирани тим лиге и „Телечке“ која са четири бода више, али и утакмицом више од „салашара“ држи врх табеле. Други представник општине Апатин у најнижем рангу такмичења, сонћански „Динамо“ у недељу од 17 часова гостује „Јединству“ у Светозару Милетићу. Сонћани су са 12 бодова претпоследњи на табели, док су Лемешани једно место боље пласирани.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.