MLADI SOCIJALISTI U HUMANOJ AKCIJI

APATIN DRUŠTVO POLITIKA VESTI

Socijalistička omladina opštine Apatin, već po tradiciji, uzela je učešće u akciji dobrovoljnog davanja krvi, koju je organizovao Crveni krst iz Apatina u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Sombora, a pojedini aktivisti ujedno su donirali polovnu garderobu za socijalno ugrožene građane.

– Cilj akcije dobrovoljnog davanja krvi, kojom smo još jednom u nizu dokazali humanost, jeste podizanje svesti i kulture davalaštva krvi. Savetovao bih mlade ljude da se što češće odazivaju akcijama dobrovoljnog davanja krvi, jer na taj način mogu proveriti i sopstveno zdravlje. Ovo je samo jedna u nizu naših uspešnih akcija – izjavio je Miloš Đerić, predsednik Saveta Socijalističke omladine opštine Apatin, pozivajući mlade socijaliste i ostale članove partije da svoju polovnu garderobu i obuću, ukoliko su u mogućnosti, donesu u prostorije Opštinskog odbora SPS-Apatin (Trg oslobođenja 13) svakim radnim danom do 14 sati i na taj način daju doprinos akciji Crvenog krsta i pokažu solidarnost prema socijalno ugroženima. 

Služba za transfuziju krvi posebno apeluje na sve građane koji imaju A negativnu i B negativnu krvnu grupu da se odazovu narednim akcijama.

Mladi socijalisti, daju krv, politički marketing

Izvor:SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *