МИЛАНА ВУЛЕТИЋ НАЈБОЉА У КОМБИНАЦИЈИ И ТРЕЋА НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

На куглани “Бање Јунаковић” јуче, 10. априла 2022. године је одржано финале појединачног првенства Србије. У женској конкуренцији првакиња је постала Јасмина Анђелковић, која је са 593 оборена чуња победила Оливеру Чикош која је имала 565, док су треће место поделиле Милана Вулетић и Марина Јокић.

У драматичној завршници мушког финала славио је играч “Кордуна” из Кљајићева Милан Јоветић са 613 оборена чуња, док је другопласирани Бојан Кличарић из Београда оборио 599 чуњева. Tреће место код мушкараца су поделили Предраг Мајсторовић из КК “Апатин” и Дамир Дојић из суботичког Спартака.

Протеклог викенда у Београду и Бачкој Тополи у два наступа је оодиграно и првенство Србије у комбинацији за сениорке, на којем је тријумфовала Милана Вулетић из ЖКК “Апатин” са 1.148 оборених чуњева, друго место је припало Хермини Лукач из новосадске екипе “Алимета” а треће Љиљани Френц из “Кристала”.

1 thought on “МИЛАНА ВУЛЕТИЋ НАЈБОЉА У КОМБИНАЦИЈИ И ТРЕЋА НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

  1. Naš klub je imao još 2 predstavnika na državnom takmičenju u dve kategorije u kojima je osvojio visoko 4.mesto. Pozdrav 👋

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *