LEP GEST ZAPOSLENIH IZ UNNE “AKO IMAŠ DONESI, AKO NEMAŠ ODNESI”

APATIN DRUŠTVO VESTI

Danas su ispred građevinskog centra UNNA osvanule popularne “kuke dobrote”, najobičniji ofinger za odlaganje odeće koji funkcioniše po principu “ako imaš donesi, ako nemaš odnesi”. U razgovru sa direktorom preduzeća UNNA Dragoslavom Vukdragovićem saznali smo da je ovo ideja njegove supruge, a da su zaposleni u ovoj firmi njenu zamisao sproveli u delo.

– Ideja je potekla od moje supruge Gordane, a svi zaposleni su je prihvatili sa velikim oduševljenjem i krenuli u realizaciju projekta. Hteli smo da iskažemo humanost i pomognemo onima kojima je pomoć potrebna, postavili smo “kuke dobrote” i okačili nekoliko odevnih predmeta, i one će ostati ovde sve dok to bude potrebno,-rekao je Dragoslav.

Ovakve akcije su česta pojava u većim gradovima u Srbiji, a u Apatinu ovo je jedna od prvih ovakvog tipa. Lep gest ljudi iz UNNE koji je za uvažavanje, a vi koji imate nešto što vam nije potrebno ili želite da pomognete ovu akciju izdovojite malo vremena da odnesete vašu donaciju do “kuka dobrote” ispred građevinskog centra UNNA.