KРИЈУМЧАРИО РОБУ У ПОЛОВЊАЦИМА

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

Цариници су на граничном прелазу Богојево, у сарадњи са полицијом, спречили покушај кријумчарења различите робе, чија је вредност процењена на око 6.000 евра.

Прекршај је откривен када је синоћ око 18 часова на ред за контролу на улазу у Србију пристигао камион словеначких регистарских ознака, натоварен са осам половних аутомобила из Швајцарске.
Поред аутомобила за увоз, возач камиона је усмено пријавио неколико сетова половних брисача и дискова, као и три комплета резервних точкова за аутомобиле, рекавши да нема ништа друго. Међутим, приликом детаљне контроле у натовареним аутомобилима пронађена је нова обућа, нови и половни аутоделови, као и опрема за рачунаре и мобилне телефоне. Око 400 комада ПЦ и Нинтендо игрица, кертриџа, тастатура, опреме за компјутере и телефоне, нових и половних аутоделова, као и 20 пари мушких и женских ципела било је сакривено испод седишта и патосница, у пртљажницима и другим фабричким шупљинама пријављених возила.

Kријумчарена роба ће бити задржана до окончања прекршајног поступка покренутог против 38-годишњег возача, држављанина Републике Србије.

1 thought on “KРИЈУМЧАРИО РОБУ У ПОЛОВЊАЦИМА

  1. ubedljivo najlosiji prelaz,nevaspitani,neskolovani,nekulturni i carinici i policajci,JAVASLUK,a kolone i maltretiranje putnika maksimalni.UZAS,zato ubuduce izbegavajte taj prelaz.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *