КРЕЋУ ЕЛИМИНАЦИОНЕ БОРБЕ, „ЂАНИ“ ПРЕДВОДИ ЛИСТУ СТРЕЛАЦА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

У сениорској групи „А“ „Падриноси“ су били неприкосновени што потврђује максималан учинак од пет победа. „Савуља“ је једино на старту поражена од лидера, а након тога остварене су све победе. „Отписани“ су успели да се пласирају као трећи на табели, али стиче се утисак да ће праву снагу показати тек у наредним сусретима када буду комплетни. Други носилац групе „Чесма инвест“ тек у последњем колу је обезбедила пролаз против младића из „Гурмана“, док је Матрикс разочарао.

У групи „Б“ све до последњег кола се није знало ко ће бити првак, а ко испасти. На крају је „Пицерија Замак“ као једина непоражена екипа у групи заузела прво место, други су фудбалери „ЈВ058 Пригревица“, трећи „Ауто тим Грандић“, а четврто место припало је „ФК Братство 1946“.

Код кадета „Чесма инвест“ је укњижила све победе 15 бодова, „ФК Младост“ 12, „Златара Анаис“ 6, „Ел Брако“ 6, „ФК Тереквеш“ 3 и „БСК“ 3.

Пионири су одиграли своје полуфиналне утакмице и за наслов првака бориће се „Нелкорп“ и „Спортинг“, а за треће место „Бјонда“ и „Сировци“.

На листи стрелаца воде:

ПИОНИРИ: Владимир ЗАНЗЕ (Нелкорп) 9, Немања Ступар ( Спортинг) 8, Вељко Каурин (Спортинг) 7

КАДЕТИ: Предраг ПОПОВИЋ (ФК Младост) 6, Немања ВИДАКОВИЋ (Чесма инвест) 5, Владимир БАЧИЋ (Ћесма инвест) 4, Роберт ГЕЛЕР (Чесма инвест) 3

СЕНИОРИ: Стефан МИШКОВИЋ (Пицерија Замак) 8, Никола КНЕЖЕВИЋ (Пицерија Замак), Душан МАЧКИЋ (Пицерија Замак) и Драган ХОСЦИЕСЛАВСКИ (Падриноси) по 5, Владислав ЛУКИЋ ( Савуља) и Слободан БОЈИЋ (Падриноси) по 4.

Турнир са данас 8. јануара, а састају се:

Ветерани

16 сати „Заборављени“ – „АПА Апатин“ и од 16 и 40 „Пицерија Замак“ – „Чесма инвест“.

Сениори:

17,20 (А1) „Падриноси“ – (Б4) „ФК Братство 1946“

18,10 (А2) „Савуља“ – (Б3) „Ауто тим Грандић“

19,00 (А3) „Отписани“ – (Б2) „ЈВ058 Пригревица“

19,50 (А4) „Чесма инвест“ – (Б1) „Пицерија Замак“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.