KREĆE ZAMENA SIJALICA- IZABRAN NAJBOLJI PONUĐAČ ZA ODRŽAVANJE JAVNE RASVETE U OPŠTINI APATIN ZA 2017. GODINU

APATIN EKONOMIJA VESTI

Opština Apatin će iz budžeta za ovu godinu izdvojiti 5.477.204,40 dinara za održavanje javne rasvete u gradu i naseljenim mestima.

Kako je naveo Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine zadužen za investicije, posao održavanja obavljaće preduzeća “Elecom Sistem” iz Beograda i “Somborelektro” iz Sombora koji su sa zajedničkom ponudom bili najbolji ponuđači na tenderu koji je opština raspisala.

Ugovorom je predviđeno da izvođač radova pored zamene neispravnih sijalica po unapred određenom rasporedu, obavlja i druge poslove, potkresivanja grana oko svetiljki, postavlja i uklanja novogodišnju rasvetu, postavlja napojne kablove javne rasvete i dekorativne stubove.

Prema Milojevićevim rečima, radovi na zameni neispravnih sijalica će krenuti već ove nedelje.

– Zamena neispravnih sijalica i radovi na javnoj rasveti kreću za koji dan. Ugovor o održavanju je potpisan, radni nalozi koje je izradila “Direkcija za izgradnju” su spremni , tako da nema nikakvih prepreka da posao krene, kaže Milojević i dodaje da će pored izdavanja radnih naloga Direkcija vršiti i nadzor nad izvršenim radovima.