KAMPANJA „KAD PIJEM, NE VOZIM“ NA DANIMA PIVA U ZRENJANINU

APATIN DRUŠTVO SRBIJA VESTI VOJVODINA

Posetioci 32. tradicionalne zrenjaninske turističke manifestacije Dani piva,su pored uživanja u bogatom i raznovrsnom muzičkom programui najrazličitijim pivskim brendovimaimali priliku i da se edukuju o odgovornoj konzumaciji alkohola.

Veliki broj posetioca dobio je poklon majicu sa sloganom kampanje „Kad pijem, ne vozim“, kao i majicu zrenjaninskog UdruženjaČep za hendikep, a one koji su na manifestaciju došli automobilom, po povratku je sačekao liflet na automobilu koji ih je pozivao da kroz kratke vežbe testiraju svoje motoričke sposobnosti i da ukoliko su konzumirali alkohol sačekaju autobus, prošetaju, pozovu taksi ili prijatelja.

Liflet je deo kampanje „Kad pijem, ne vozim“ koju Apatinska pivara realizuje već desetu godinu zaredom u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, MUP-a republike Srbije. U okviru kampanje, pivara svake godine MUP-u donira potrebne alkometre najsavremenije generacije, a do sada je kroz projekat donirano ukupno preko 100 alkometara.

PR aktivacije Zrenjanin, Dani Piva 03.09.2017 (5) PR aktivacije Zrenjanin, Dani Piva 03.09.2017 (16) PR aktivacije Zrenjanin, Dani Piva 03.09.2017