JELEN DODELIO AUTOMOBILE I PUTOVANJA U RUSIJU

APATIN VESTI ZANIMLJIVOSTI

Ljubitelji Jelen piva koji su bili srećne ruke u nagradnom izvlačenju u okviru Jelen nagradne igre „Samo snažno za nagradu“ odvezli su kućama čak jedanaest novih automobila Fiat 500l Cross, dok se još trideset dobitnika sprema se za trodnevno nagradno putovanje na fudbalski spektakl u Rusiji, na utakmicu naše reprezentacije. Jelen tim je potrošačima čije su koverte sa pet metalnih čepova izvučene u nagradnom izvlačenju, dodelio još 40 Sony Play Station konzola i 50 mini frižidera, kako bi u potpunosti bili spremni za najveći globalni fudbalski spektakl.

Ove vredne nagrade dobile su Jelen pivopije iz Aranđelovca, Subotice, Novog Sada, Smedereva, Loznice, Čuruga, Pančeva, Beograda, Zrenjanina i drugih mesta širom Srbije.

„Poslao sam oko 55 koverti. Dan pred izvlačenje sam imao osećaj da ću dobiti auto. Inače pijem Jelen pivo sa drugarima i na taj način sam i sakupio čepove“, kaže Dejan Stanković iz Loznice.

„Išla sam na to da dobijemo auto. Naša koverta je izvučena jedanaesta po redu. Poslala sam 110 koverti na moje i kćerkino ime i dobila sam auto“, izjavila je Vera Mitić iz Jabuke.

„Sinovima će ići automobil. Oni su priželjkivali da odu u Rusiju, ali na kraju će voziti novi auto“, naglasila je Rada Simičić iz Čuruga.

Dobitnici nagradnog putovanja za koje se traži karta više će biti deo velike Jelen ekipe koja će pod sloganom „Sve što možeš za Srbiju“ bodriti srpsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu.

„Jedva čekamo da na stadionu zapevamo pesmu „Pukni zoro“. Bićemo uz naše orlove i bodrićemo ih da daju sve od sebe kako bi obezbedili prolaz dalje“, složni su dobitnici putovanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *