JEDNO ZLATO I ČETIRI SREBRA ZA OLIMPIK

APATIN FUDBAL SPORT VESTI
Proteklog vikenda fudbaleri apatinske škole fudbala Olimpik učestvovali su na više turnira. Apatinci su još jednom pokazali da imaju kvalitet. Bilans sve ga je čak 5 finala.
U subotu fudbaleri Olimpika rodjeni 2004,2005 i 2006 godine učestvovali su na turniru u Somboru čije je organizator bio F.K. Žak. Sve tri selekcije Olimpika su igrale finale turnira i zauzele drugo mesto.
U nedelju generacije 2004. i 2006. učestvovale su na turniru ”Kinder play” koji je organizovala  Š.F. Kinder iz Novog Sada.
Apatinski fudbaleri su briljirali na ovom turniru. Generacija 2006. u konkurenciji 10 ekipa je osvojila prvo mesto. Generacija 2004. je igrala odlični i zabeležila 5 pobeda, ušla u finale i sastala se sa ekipom Krila Krajne iz Bačeke Palanke. Ove dve ekipe su već igrale u grupnoj fazi, a Olimpik je taj meč dobio 1:0. Finalni meč je bio uzbudljiv do samog kraja. Regularni deo završen je nerešenim rezultatom 1:1 i pobednika su odlučili penali. Olimpik je ipak poražen nakon izvodjenja kaznenih udaraca i zauzeo odlično drugo mesto.

Narednog vikenda Olimpikovce očekuje opet zgusnut raspored, generacije 2005. i 2006. putuju na turnir u Suboticu, dok sve selkcije od 2001 do 2005 godišta igraju 18 kolo. lige Pfs Sombor u kome gostuju kulskom Hajduku, dok pionirska selkcija dočekuje Polet iz Karavukova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *