JEDINSTVENA SRBIJA PODRŽAVA REFERENDUM U ROMSKOM NASELJU

APATIN SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Opštinski odbor Jedinstvene Srbije iz Apatina svojim je saopštenjem dalo punu podršku odluci Skupštine opštine Apatin na održavanju referenduma u Romskom naselju te pozvao sve svoje članove romske nacionalnosti da izađu na glasanje i podrže osnivanje nove Mesne zajednice.

SAOPŠTENJE

Opštinski odbor Jedinstvene Srbije Apatin, zajedno sa Mesnim odborom Jedinstvene Srbije za Romsko naselje, poziva sve sugrađane Rome da daju podršku formiranju Mesne Zajednice u Romskom naselju.
Poštovani sugrađani , izađite na Referendum o formiranju Mesne zajednice i svojim DA pružite sami sebi priliku za šire društveno, kulturno, političko i sportsko angažovanje. Pružite sebi priliku da zajedno sa nama radite na poboljšanju života kako u Romskom naselju, tako i u celoj apatinskoj opštini. Jer, kako reče Predsednik MO Jedinstvene Srbije Romskog naselja Adam Balog – Bumba, “Ko bolje od nas samih Roma zna kakvi su i koji su naši problemi i ko bolje od nas samih, te probleme može da reši..?”
Zato Vas pozivamo da izađete na Referendum od 24. – 27. Decembra i kažete DA formiranju Mesne zajednice u Romskom naselju.

OO Jedinstvena Srbija Apatin