ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ ЗА ПОМОЋ ПОРОДИЦИ СТАНИЋ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

У Апатину ће вечерас бити одржано донаторско вече, које организују пријатељи и познаници Лазе Станића, познатог апатинског столара чија је радионице пре десет дана потпуно изгорела у пожару.

-Сва прикупљена средства ће бити уплаћена на рачун породице Станић, каже испред организатора, Мирко Праштало из Апатина. Oн додаје да поред новца, Станићима значи и грађевински материјал за покривање објекта, машине или репроматеријал како би што пре кренули са столарским послом, јединим од којег ова породица живи.

Донаторско вече ће бити одржано вечерас, у 19 часова у свечаној сали Парохијског дома, поред Храма на Дунаву.

Организатори позивају све хумане грађане, предузетнике и власнике фирми да учествују у овој хуманитарној акцији и помогну овој породици како би што пре створили услове за поновно покретање посла.

Праштало каже да сви који желе помоћи а нису у могућности да присуствују вечерашњој донаторској вечери то могу да учине и уплатом донација код Војвођанске банке на рачун 355-000320005900428, Владо Станић. Правна лица донацију могу извршити на рачун фирме СРЗ „Млади јавор“  на рачун 355-3200216350-89 уз шифру 287.

Радионица породице Станић изгорела је у раним јутарњим часовима 18. марта у Новој Улици у Апатину. Ватра је прогутала преко 1000 квадрата пословног објекта са машинама и репроматеријалом због чега су без прихода за живот поред власника остале и породице запослених радника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.