ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД У ОПШТИНИ АПАТИН – ГОСТУЈУ САМО ПРИГРЕВЧАНИ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Током викенда ће бити одигране утакмице седмог кола Војвођанске фудбалске лиге север, а апатинска “Младост” ће сутра, 24. септембра од 15,30 часова на свом терену угостити “Војводину” из Бачког Градишта. Апатинци су са три бода на зачељу табеле, док гости са шест бодова заузимају једанаесту позицију на табели. Пригревачко “Братство” које је лидер Војвођанског севера ће у недељу, 25. септембра од 15,30 часова у Раткову играти против седмопласираног “Радничког”. Пригревчани од старта сезоне имају максималан учинак, док су гости забележили три победе и исто толико пораза.

Серију добрих резултата у Међуопштинској лиги први разред свилојевачки “Тереквеш” ће пробати да настави у недељу, 25. септембра када ће на свом терену одиграти комшијски дерби против “Омладинца” са Буковца. Свилојевчани имају седам бодова и тренутно су девети на табели, док су гости са два бода више од њих осми. Утакмица на игралишту у Свилојеву почиње у 15,30 часова.

Такође у недељу, 25. септембра у истом термину своје мечеве петог кола Међуопштинске лиге други разред ће пред својим навијачима одиграти оба клуба из наше општине. “Динамо” ће у Сонти угостити “ПИК”, док ће “Јединство” на Рибареву одмерити снагу са имењаком из Светозара Милетића.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.