FUDBALERI OLIMPIKA OSVOJILI MINI MAKSI LIGU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbaleri Olimpika uspeli su da ponove istorijski uspeh iz 2015. godine kada su prvi put postali prvaci države u okviru Mini Maksi Lige Srbije.

Juče je u Šapcu održan završni turnir za prvaka Srbije za generaciju 2004. Posle osvajanja SOS lige u Somboru, Mini Maksi Lige u Odžacima, prvenstva Vojvodine u Novom Sadu sada je osvojeno i državno prvenstvo u Šapcu. Na turniru je učestvovalo 9 najboljih ekipa podeljenih u tri grupe po tri ekipe. Olimpik je i grupnoj fazi zabeležio dve ubedljive pobede rezultatima 9:2 i 8:3. U finalnom trijagonalu pored Olimpika sastali su se domaca ekipa Ofk Šabac i Pčelinjo iz Loznice. U oba meča apatinski Olimpik je demonstrirao kvalitet i zabelezio pobede 5:3 i 4:3 i tako postao prvak Srbije po drugi put u istoriji.

Ovo je ogroman uspeh trinaestogodišnjih aptinskih fudbalera koji su morali Mini Maksi Ligu ove godine da igraju u Odžacima umesto u Apatinu kako je ranijih godina bio slucaj, ali to njima nije predstavljao problem već su imali još jedan motiv više.

U subotu u balonu u Somboru generacija Olimpika rođena 2005. godine uspela je da osvoji SOS ligu sa 13 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. U završnom meču savladana je odlicna ekipa FK Tsc iz Bačke Topole rezultatom 4:3.

U okviru SOS lige u Somboru generacija 2006. u konkurenciji 16 ekipa zauzela je odlično drugo mesto sa samo jednim bodom zaostatka za prvoplasiranom ekipom.

U dosadašnjem delu takmičenja Sos lige ucinak Olimpika je dva prva mesta i jedno drugo mesto.

Fk Olimpik Apatin (4) Fk Olimpik Apatin Fk Olimpik Apatin (1)