FK “OLIMPIK” PRVAK VOJVODINE I ZA GENERACIJU 2004. GODIŠTE

APATIN FUDBAL SPORT VESTI
U subotu 28. marta u Somboru je održan turnir za prvaka Vojvodine mini maxi lige za dečake rodjene 2004 godine. Na turniru je učestvovalo 9 najboljih ekipa iz Vojvodine, a apatinski Olimpik je uspeo za samo dve nedelje da postane prvak regije sa dve generacije i to u 2004. i 2005. godištu. Olimpik je apsolutno zasluženo postao prvak Vojvodine jer je u finalnom trijagonalu ubedljivo savladao subotički Spartak sa 4:0 i novosadsku Meridijanu sa 3:0. Ovaj uspeh ulazi u istoriju apatinskog fudbala, jer su fudbaleri Olimpika sa dve generacije uspeli da postanu prvaci regije, i izbore učešće na završne turnire za prvaka države na kome će učestvovati 9 najboljih ekipa iz Srbije.
Prvaci mini maxi lige Vojvodine po godištima:
2003 godište Bambi Zrenjanin
2004 godište Olimpik Apatin
2005 godište Olimpik Apatin
2006 godište Meridiana Novi Sad
2007 godište Tika Taka Subotica
Sutra fudbaleri Olimpika putuju na međjunarodni turnir u Barselonu. Na 33. tradicionalnom po redu turniru ”San Jaime trofeo”, Olimpik će u grupi ”A” odmeriti snage sa:
FK VOJVODINA NOVI SAD  (SRBIJA)
GS ARCELLASCO (ITALIJA)
GIMNASTIC DE TARAGONA ( ŠPANIJA)
Pored učešća na ovom turniru, mladi fudbaleri Olimpika imaće priliku da osete čarolije Barselonu i upoznaju se sa njenim zanmenitostima. Posetiće čuveni stadion “Nou Kamp”, dom fudbalera Barselone, a prisustvova će i meču Špankse primere, izmedju Espanjola i Elčea. Olimpikovci će na putu do Barselone posetiti i grad Milano u Italiji, stadion” San Siro”, kao i Veneciju, Nicu, Monako, Monte Karlo i Kan.