DVA OPŠTINSKA DERBIJA U FUDBALU ZA VIKEND, RUKOMETAŠICE FINIŠIRAJU U APATINU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U okviru 28. kola Bačke zone, u subotu 21. maja sa početkom od 16 sati i 30 minuta na stadionu Bratstva u Prigrevice odigraće se opštinski derbi između domaćeg Bratstva i gostiju iz Apatina OFK Mladosti. Prigrevčanima je na ovom meču dovoljno osvajanje jednog boda da bi i matematički obezbedili titulu, ali poučeni porazom od Sloge iz Čonoplje u meča sa ekipom Mladosti koja je u odličnoj napadačkoj formi moraće da uđu dosta opreznije.

Rukometašice i rukometaši svoje mečeve igraju u subotu 21. maja 2016. godine. Rukometašice će na svom terenu u poslednjem kolu Druge lige grupa sever dočekati ekipu Mokrina, a meč počinje u 18 sati u hali osnovne škole Žarko Zrenjanin. Rukometaši će na put u Bantaski Karlovac na meč sa istoimenom ekipom, a utakmica Banatski Karlovac – Apatin počinje od 19 sati.

Fudbalski klub Terekveš iz Svilojeva će u nedelju 22. maja na svom terenu dočekati BSK iz Bačkog Gračaca a meč počinje u 17 sati. Biće ovo prilika da Svilojevčani nakon pobede nad liderom prvenstva, savladaju još jedan tim iz samog vrha tabele. Istog dana i ekipe iz Međuopštinske lige igraju svoje mečeve, a na programu je još jedan opštinski derbi u kome će Partizan iz Kupusine sa početkom od 17 sati dočekati Dinamo iz Sonte. Jedinstvo sa Ribareva će probati da na svom terenu iznenadi ekipu Dunava iz Bačkog Monoštora i na taj način smanji zaostatak za sedmoplasiranom ekipom.