DOM ZDRAVLJA U APATINU DOBIO NOVO SANITETSKO VOZILO

APATIN EKONOMIJA VESTI

Predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić danas je svečano uručio ključeve novog sanitetskog vozila direktorici Doma zdravlja u Apatinu, Branki Bajić. Vozilo marke Fiat Ducato je opremljeno najsavremenijom opremom, a njegova ukupna vrednost je 5.600.000,00 dinara koji su izdvojeni iz budžeta opštine Apatin

-Kao što smo najavljivali stigao je novi sanitet. Koliko je bitno samo vozilo, toliko je bitna i oprema u njemu koja je najsavremenija i nećemo imati problema što se tiče transporta pacijenata. Ovo je dobar primer rada lokalne samouprave, a u najskorije vreme očekujemo i pomoć od pokrajine i republike te se nadamo još jednom sanitetu. Još jednom koristim priliku da se zahvalim lokalnoj samoupravi na ovom veličanstvenom poklonu.-rekla je Branka Bajić

FONO Branka Bajić

Predsednik opštine Apatin je rekao da će u narednom periodu biti još više saradnje između opštine i Doma zdravlja Apatin jer je ta ustanova od velikog značaja za sve građane naše opštine. -Ovo je poklon svih građana opštine Apatin jer su sredstva za to opredeljna iz budžeta, a moram da napomenem da je Vlada republike Srbije poklonila jedno vozilo i gerontološkom centru.-izjavio je Škrbić.

-Radićemo na tome da od republičke vlade uspemo da obezbedimo još jedan sanitet za Dom zdravlja u Apatinu kako bi im u što većoj meri pomogli u funkcionisanju. To je osnovni cilj jer je zdravstvena zaštita naših građana izuzetno bitna i želimo da je unapredimo koliko god je to moguće.-dodaje predsednik opštine Apatin.

Škrbić je iskoristio priliku da pohvali rad direktorice Doma zdravlja i istakao da je ona uradila mnogo za ovu ustanovu u prethodnom periodu.-Mnogo toga je urađeno, od sređivanja čekaonica, sređivanja sanitetskih čvorova, pa do novog vozila hitne pomoći i sve to zahvljujući velikoj energiji i kreativnosti pojedinaca koji rukovode Domom zdravlja.- završava razgovor Milan Škrbić.

FONO Milan Škrbić

Ulaganje u zdravstvenu zaštitu bi trebalo da bude jedan od prioriteta, a sanitetsko vozilo koje je stiglo u Dom zdravlja svakako će biti velika pomoć pacijentima i zaposlenim medicinskim radnicima u Hitnoj pomoći u Apatinu.

Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (18) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (16) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (14) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (12) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (10) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (8) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (6) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (7) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (5) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (4) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (3) Novo sanitetsko vozilo, Milan Skrbic, Branka Baic, dom zdravlja (1)