DELEGACIJA ISTOČNOG NOVOG SARAJEVA POSETILA APATIN

APATIN DRUŠTVO VESTI

Delegacija opštine Istočno Novo Sarajevo koju je predvodio načelnik Ljubiša Ćosić, posetila je danas Apatin. Cilj posete je uspostavljanje saradnje dve Opštine u svim oblastima, a poseban akcenat je stavljen na saradnju u oblasti privrede. Prijem za delegaciju gostiju koju su pored načelnika činili i direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić, savetnik načelnika Opštine Istočno Sarajevo, Vedan Jovančić, predsednik Gradskog odbora Udruženja Veterana Republike Srpske u Istočnom Sarajevu Borislav Nišić i predsednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Istočnom Sarajevu Vera Cevriz Nišić, u Plavoj sali opštine Apatin upriličio je Radivoj Sekulić, predsednik apatinske Opštine.

image

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, Ljubiša Ćosić je u svom izlaganju izrazio želju da što pre dođe do bratimljenja dve Opštine i spremnost da u okviru saradnje, firmama iz Apatina u Istočnom Novom Sarajevu ponudi lokacije za otvaranje predstvaništva.


Goste iz Republike Srpske je u ime domaćina pozdravio Radivoj Sekulić, predsednik opštine Apatin, istakavši da se u poslednja dva meseca intenzivno radi na infrastrukturi i svim stvarima koje mogu da donesu dobrobit Apatinu, te da će saradnja sa opštinom Novo Istočno Sarajevo sigurno doneti dobre rezultate, posebno u oblasti privrede.

Nakon sastanka u zgradi opštine, delegacija Istočnog Novog Sarajeva je obišla znamenitosti Apatina.

image

image

image