ДАНАС ПОЧИЊЕ “FLOATING MAN”

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Све је спремно за четврти музички фестивал „Floating man“ који се у Апатину одржава, од 11. до 14. августа. Организатор овог фестивала је Либерланд, а у четири дана посетиоци ће моћи да присуствују концертима, учествују у дружењу, спортским активностима, пробају локалне гастро-специјалитете и уживају у чарима резервата Горње Подунавље.

Захваљујући конференцији, која сваке године прати овај фестивал, сви заинтересовани ће бити у прилици и да науче нешто више о криптовалутама које нам свима делују помало неопипљиво, али које дефинитивно постају део наше финансијске будућности, али и многим другим занимљивим бизнис и „лајфстајл“ темама.

Ове године, у главном делу програма, данас од 20.30 часова, наступаће Дел Арно бенд и Марко Луис, док су за суботу, 13. август, у исто време планирани новосадски музички састав Гифт и, у наставку вечери, популарни хрватски „Nipplepeople“.

Говорници на конференцији биће углавном странци уз изузетак нашег прослављеног кикбоксера Ненада Пагониса, који ће окупљенима испричати своју животну причу, и Мирјане Максимовић из удружења „Жене и Вино“ која ће, кроз причу о вину, посетиоцима фестивала представити Србију, српску културу и традицију.

Арка место сусрета

У последње две године, фестивал је нашао своје трајно место дешавања на језеру Арка, које се налази на свега 500 метара од градске плаже у Апатину.  Цело имање око језера у будућности ће неговати вредности еко-етно туризма. У плану је изградња мањег хотела високе категорије, бунгалова око језера, кућица на води и ресторана. Радови се изводе поступно док је за сада овде изграђен камп и неколико бунгалова. Такође, постоје је и спортски терени, те игралиште и други садржаји за децу, чиме је фестивал отворио врата и комплетним породицама које сада често камперима путују по Европи.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.