ЦВЕТНА ПИЈАЦА 28. И 29. АПРИЛА У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

У среду и четвртак 28. и 29. априла, у пешачкој зони улице Српских Владара у Апатину одржаће се “Цветна пијаца”.

Грађанима ће као и претходних година излагачи понудити велики избор цвећа, биљака, садница, цветних аранжмана, зачинског биља као и најразличитије врсте декоративних материјала, баштенског материјала, саксија и још много тога.

Због актуелне епидемиолошке ситуације током пијаце неће бити организовани забавни садржаји и наступи културно-уметничких друштава. Такође, прописан је размак од минимум 3 метра између штандова, као и обавезно ношење заштитних маски излагача и коришћење дезинфекционих средстава.

Како би испоштовали све епидемиолошке мере током одржавања пијаце биће ангажовани ковид редари. Прописан је максималан број од два продавца по штанду, као и њихова међусобна удаљеност од три метра, каже за радио Дунав Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин.

Према његовим речима интересовање излагача за цветну пијацу у Апатину је велико. -Имамо изузетно добар одазив и интересовање излагача који су потврдили свој долазак. Неколико сличних манифестација је у претходном периоду одржану је у округу, што без сумње говори да ће тако бити и у Апатину. Посебно из разлога јер наша шеталишна зона пружа најбоље услове за манифестације овог типа, закључио је Јовић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *