ЧЛАНОВИ “ДРАЖАЈА” УЧЕСТВОВАЛИ У ОЦР ТРЦИ НА ПЕТРОВАРАДИНСКОЈ ТВРЂАВИ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Чланови Спортског удружења “ДРАЖАЈ” Апатин су по први пут узели учешће на неком од такмичења и то на престижној трци са препрекама “OCR Invictus Challenge By Mozzart 2024”, која је одржана на Петроварадинској тврђави у Новом Саду. Такмичари “ДРАЖАЈ-а” су на трци дужине седам километара, са преко 30 препрека, на којој је учествовало 959 такмичара на најбољи могући начин представљали своје удружење, али и град Апатин. Екипа у саставу Сања Хорти, Немања Ковачевић и Данијела Рашета која је освојила пето место је била уједињена у циљу постизања врхунских резултата, а такмичари су показали изузетну физичку спремност, издржљивост и спретност пролазећи кроз захтевне препреке са лакоћом. Њихова посвећеност тренингу и тимски дух били су кључни фактори успеха који није био само индивидуални, већ је и успех читаве заједнице која их је подржавала и бодрила током трке.

“Наши такмичари су доказали да су прави амбасадори нашег града и клуба. Трка са препрекама није била само спортско такмичење, већ прилика да покажемо јединство, снагу и понос нашег града кроз изванредне спортске подвиге наших такмичара. Сви заједно можемо бити поносни на оно што су наши представници постигли и радујемо се новим изазовима и победама које нас чекају у будућности”, кажу из Спортског удружења “ДРАЖАЈ” Апатин.

Сви заинтересовани који желе да се опробају у овој дисциплини и тренирају са екипом из “ДРАЖАЈ-а”, могу доћи у малу салу апатинског Спортског савеза уторком од 20.30 и четвртком од 17.30 часова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *