CENTAR ZA SOCIJALNI RAD ORGANIZOVAO DRUŽENJE ZA SVOJE KORISNIKE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA STARIH OSOBA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Obeležavajući 1.Oktobar medjunarodni dan starih osoba, Centar za socijalni rad iz Apatina organizovao je danas prigodan program i druženje svojih korisnika sa zaposlenima u restoranu Stari Šaran. Pozdravljajući prisutne, direktorka CSR , Nikolina Sučević je istakla značaj gerontodomaćica i njihove brige o starim i bolesnim osobama. Ona se zahvalila lokalnoj samoupravi , Domu za stare i penzionere , Domu zdravlja i drugim javnim ustanovama sa teritorije opštine Apatin koje svakodnevno pružaju podršku i pomažu rad Centra za socijalni rad.

Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 ,Nikolina SučevićFONO

Uz muziku tamburaša “Dunavski biseri” , nastup etno grupe “Etna” u ambijentu nastarijeg apatinskog restorana korisnici usluga Centra su proveli prijatno popodne u druženju sa zaposlenima i brojnim predstavnicima javnih ustanova sa teritorije opštine Apatin. Slogan ovogodišnje kampanje “Korak u budućnost: prepoznavanje talenata, doprinosa i učešća starijih u društvu”, izabran je sa ciljem da se promoviše doprinos i učešće starijih osoba u porodici, lokalnoj zajednici i društvu.

Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 (8) Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 (6) Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 (7) Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 (5) Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 (2) Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 (1) Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 (3) Centar za socijalni rad Apatin, šaran, 2017 ,Nikolina Sučević