BUDITE HUMANI! POMOZIMO MALOJ JELENI!

APATIN DRUŠTVO VESTI

Petogodišnja devojčica iz Sonte, Jelena Obradović, boluje od cerebralne paralize. Njeno zdravstveno stanje se iz dana u dan pogoršava. Troškovi hitne operacije, koja se može izvesti u Austriji, iznose 20.000 evra. Jeleni je potrebna naša pomoć! Ujedinimo se i pomozimo u bici za još jedan mladi život.

– Naša Jelena je, kao prevremeno rođena, u petom mesecu trudnoće, težila tek 600 grama. Božijom milošću, uspela je da preživi. Međutim, problemi su se ređali jedan za drugim. Supruga i ja se borimo svim silama da naša kći prebrodi sve sto ju je snašlo. Ništa nam drugo nije bitno sem njenog zdravlja. Molimo sve ljude da nam pomognu koliko mogu, kako bi se našoj Jeleni ostvarila želja, a to je da može da hoda, kao njene drugarice – kaže Jelenin otac Zoran Obradović.

Pojedine društvene organizacije na području apatinske opštine već su najavile svoje angažovanje u vidu organizovanja humanitarnih akcija.

– Postoji mnogo dece sa raznim zdravstvenim problemima. Nažalost, ne možemo pomoći svima, niti rešiti sve probleme odjednom, ali jedan po jedan – mogli bismo pomoći mnogima. Deca su naša budućnost. Zato učinimo sve što je u našoj moći da pomognemo – kaže Jelena Milosavljević, koja je osnovala grupu na društvenoj mreži Facebook pod nazivom “Pomozimo maloj Jeleni da stane na noge”, gde se mogu naći dodatne informacije.

Porodica Obradović je otvorila dinarski i devizni račun za uplate dobrovoljnih priloga:

Dinarski: 250-2180001631200-17
Devizni: RS35250218000582121023