БРОДИЋЕМ „АПАТИНKА“ ДО ЛИБЕРЛАНДА ЗА 450 ДИНАРА!

APATIN DRUŠTVO VESTI

Јавно предузеће за управљање путничким пристаном и марином Апатин сваке суботе док траје сезона организује вожњу бродићем „Апатинка“, током којих заинтересовани имају прилику да виде Специјални резерват природе „Горње подунавље“ са Дунава. Наредне суботе, 20. јула на програму је мини крстарење у трајању од 90 минута до Вагона и кошта 350 динара, док ће 27. јула бити организована несвакидашња вожња до Либерланда по цени од 450 динара.

Либерланд је микронација која истиче претензије на бившу речну аду познату као Горња Сига, а која се налази на западној обали Дунава, између Србије и Хрватске, чији је и предмет спора. Микронацију је прогласио, чешки либертаријански политичар Вит Једличка, 13. априла 2015. године, док је на иницијалним изборима од првих троје становника, изабран као први председник тзв. Слободне Републике Либерланд.

Резервације вожњи бродићем „Апатинка“ се могу обавити путем телефона 025/515-00-68 од 7 до 20 сати, или доласком на рецепцију ЈП „Апатин“ (Дунавска обала бб). Приликом резервације, родитељи треба да пријаве и децу без обзира на узраст.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.