BRATSVO “IŠČUPALO” BOD PROTIV BORCA, VRBAŠANIN OBELEŽIO DERBI U PRIGREVICI

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

U okviru 4. kola Srpske lige Vojvodine Bratstvo je na svom terenu remiziralo 1:1(0:0) protiv Borca iz Sakula. Sudar dve odlične ekipe završen je podelom bodova, a ovakvim ishodom više može biti zadovoljan domaćin jer je do izjednačenja stigao u poslednjem minutu utakmice.

Nakon mirnog prvog poluvremena odmah na startu drugog dela igre Borac ostaje sa igračem manje na terenu ali domaćin nije uspeo to da realizuje. Igrao se 80. minuta kad sudija pokazuje na belu tačku ispred gola Bratstva. Faul je bio očigledan, ali bi se moglo diskutovati o tome da li je prekršaj bio izvan ili u šesnaestercu Prigrevčana. Gosti dolaze do prednosti od 1:0 i povlače se pred svoj gol i držali su se sve do samog kraja kad je izjednačenje timu Zorana Ćirića doneo Antunić.

Senku na pravi drbi baca suđenje glavnog sudije iz Vrbasa koji je na ovoj utakmici bio raspoložen pa je pokazao više od 15 kartona u obe ekipe, najviše štete pretrpeli su Ivanović i Grabež koji zbog parnih kartona neće moći da igraju naredno kolo kada Bratstvo gostuje u Novim Banovcima ekipi Omladinca.

FK Bratstvo prigrevica Borac sakule 1