BEACH FEST OKUPIO MNOŠTVO MLADIH, PRO BASKET I STUDENTI ODNELI POBEDE

APATIN DRUŠTVO SPORT VESTI

Prethodnog vikend na plaži kod Plave ruže održan je Beach fest 2016 u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Apatin, a celodnevni program upotpunila su takmičenja u basketu kao i mešovitoj odbojci na pesku. Nakon velikih borbi u grupnoj fazi najbolji basketaši krenuli su sa eliminacionim utakmicama koje nisu donele previše iznenađenja, a prvaci ovogodišnjeg turnira su igrači ekipe Pro Basket, drugo mesto osvojila je ekipa Tri tačke, dok su trećelasirani bili članovi ekipe Đumićeva ekipa.

Na terenu za odbojku viđeno je mnoštov prelepih akcija, ali i dosta neizvesnih setova koji su obeležili ovogodišnje takmičenje. Titula je ostala na istoj adresi kao i prethodne dve godine pošto je ekipa Studenti i ove godine bila najbolja. Studetni su se u finalu susreli sa ekipom Gola Voda i uspeli da ih sa 2:0 u setovima pobede i još jednom odbrane titulu, treće mesto pripalo je ekipi F4(Fantastična četvorka). Najbolja igračica ovogodišnjeg turnira je Danijela Vlatković, a najbolji igrač je Nemanja Žakula.

U pauzama između utakmica publici su se predstavile članice Z-Verka Zubme iz Sombora, što je većina devojki na gradskoj plaži dobro prihvatila pa se uz ritmove muzike priključila u izvođenju koreografija. Nakon završetka sportskih manifestacija usledila je zurka elektronske muzike koja je trajala do dugo u noć, a prisutne je pored odličnog line up-a lokalnih Dj-ejeva zabavljala gošća iz Sombora Tijana Kabić.

Koordinator Kancelarije za mlade, Milana Srdić ističe da je zadovoljna organizacijom ali i odzivom mladih na ovogodišnji Beach fest te da očekuje da će ovakvih manifestacija u Apatinu biti više.

Beach Fest 2016 (7) Beach Fest 2016 Beach Fest 2016 (1) Beach Fest 2016 (2) Beach Fest 2016 (4) Beach Fest 2016 (5) Beach Fest 2016 (6)