“BALKANSKI SEKS I GRAD-ČIPKA I ČOKOLADA” U KULTURNOM CENTRU 17. NOVEMBRA

APATIN KULTURA VESTI

Velika hit predstava ”Balkanski sex i grad- Čipka i čokolada” na pozornici Kulturnog cetra u Apatinu 17. novembra od 20 sati.

Na sceni će svoje glumačko umeće predstaviti: Anita Petkovic , Svetlana Milenkovic,Jaramaz Nataša,Mikan Kozomara. Performans je prožet muzičkim songovima, a specijalni gost, uz obaveznog gosta iznenađenja.

Osmišljena je kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima.Koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu.Oni će na pozornici oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemajo kraja. Američka serija ,,Sexi i grad ” osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerešive” probleme, dok Zverka, Mikan Kozomara tumači lik zgodnog zavodnika.

Čarna (koju igra Svetlana Milenkovic ) još uvek je slobodna i traži čoveka svoga života, a Čupka (tumači je Anita Petković ), srećno je udata, majka troje dece. Njih dve vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumeju i imaju slične probleme. Da bude malo još zaminimljivije u predstavi dolazi nam i cajka koja glumi Jaramaz Nataša i ona sve predrasude ubija.Stigla je iz Dalmacije, sa velikim snovima i malo para… ostalo će publika videti u predstavi, ne bih da sve otkrivamo.

“Prepuna popularne psihologije i osvrta na svakodnedne izazove moderne žene, dve autorke, crnka i plavuša, daju, kroz splet zanimljivih i iznenađujućih događaja, svoje viđenje sveta i razrešenja zapleta iz dva ugla, kao rešenje iznenadnih i često nemogućih situacija. Dnevni događaji su ulaz, a uz duhovite i vrcave dijaloge, kroz splet zanimljivih priča, razgovor uz kafu, čokoladu i dim cigarete su izlaz kojim nas vode ove dame.”

Predstavu potpisuju tri autora: Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer, a producent je Stanko Holcer.

Rezervišite karte na vreme!
Karte možete rezervisati svaki radni dan, od 7 do 14 sati na br tel 025 773 588, po ceni od 300 dinara.

Cena karte na dan predstave iznosiće 350 dinara.

Radno veme Blagajne:
16. novembar sreda, 17 do 18 sati.
17. novembar četvrtak, od 19 sati.