„BABY BOOM“ У ГЛАВНОЈ БОЛНИЦИ У ПОРТЛАНДУ, СВЕ ЗАПОСЛЕНЕ БАБИЦЕ ТРУДНЕ У ИСТО ВРЕМЕ

ZANIMLJIVOSTI

Занимљива ситуација задесила је главну болницу у Портланду, „Maine Medical Center“, где све медицинске сестре бабице у исто време очекују бебу.

Овај „Baby Boom“, како га Американци називају, постао је виралан на интернету, а фотографија на којој осам од укупно девет трудних медицинских сестара поносно показују своје стомаке брзо је преплавила друштвене мреже и насмејала људе широм света.

Једна од бабица чак очекује близанце, а све ће се породити у периоду између априла и јула.

„Заиста је посебно долазити сваки дан на посао и гледати колегинице које исто као и ви свакодневно посматрају како им стомаци расту. Разговарамо о нашим искуствима и заједно пролазимо кроз друго стање“, казала је једна од сестара Amanda Spear за „Women’s Health“ магазин.

Друга сестра, Samantha Giglio, која очекује друго дете казала је како је задовољство сведочити ситуацији у којој се све колегинице брину једна о другој.

Многи су путем друштвених мрежа прокоментарисали како се овакве ситуације не дешавају случајно, док се други питају хоће ли болница поикрити недостатак бабица када све оду на породиљско у исто време.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.