APATINSKI RADIKALI PROSLAVILI PUŠTANJE VOJISLAVA ŠEŠELJA NA SLOBODU

APATIN POLITIKA SOMBOR VESTI VOJVODINA

Članovi i simpatizeri Srpske radikalne stranke proslavili su večeras na apatinskim ulicama puštanje na slobodu Vojislava Šešelja.
Uz zastave SRS-a, Srbije i zastave sa Šešeljevim likom, simpatizeri te stranke su se u 50 vozila provozali kroz centar grada, a pri tom su se iz vozila čule sirene i otadžbinske pesme. Potpredsednik OO SRS-a Apatina , Perica Popić rekao je da su se ljudi spontano okupili na ulicama. “Mi smo se još juče spremali da putujemo njemu u Hag, u proteklih nekoliko sati u svim gradovima u Srbiji okupljaju se ljudi, to je dokaz da SRS živi u ljudima, nismo se svi prodali”, kazao je on.
Popić je rekao da su, prema njegovim informacijama, na ulice izašli i građani u svim gradovima Srbije, da pokažu koliko im je ova vest značajna i koliko je značajna za čitavu Srbiju.
Fono:Perica Popić

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Milorad Mirčić izjavio je da će sutra biti poznat datum kada će se lider radikala Vojislav Šešelj vratiti u Srbiju, i dodao da očekuje da će već naredne subote u Beogradu biti održan miting sa koga će se on obratiti građanima.  Miričić je rekao agenciji Beta da je sudsko veće Haškog tribunala donelo odluku o bezuslovnom puštanju Šešelja, te da je Šešelj dobio tekst te odluke.  Očekujemo da će cela procedura biti obavljena u narednih nekoliko dana, rekao je Mirčić i dodao da je za očekivati da lider SRS ubrzo dođe u Srbiju.  Njegova stranačka koleginica Vjerica Radeta napisala je na tviteru da Šešelja očekuje u ponedeljak u Beogradu.  "Da se u Srbiji živi bolje Šešelja bi dočekali kao veliku žrtvu, pošto živimo jadno i bedno on će biti jedina nada i slamka spasa da se izvade iz močvare u koju su nas galopirajuće uveli (premijer Srbije) Aleksandar Vučić i (predsednik Srbije) Tomislav Nikolić", kazao je Mirčić.  Mirčić je naveo da očekuje spontano okupljanje simpatizera SRS povodom dolaska predsednika SRS u Srbiju.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Milorad Mirčić izjavio je da će sutra biti poznat datum kada će se lider radikala Vojislav Šešelj vratiti u Srbiju, i dodao da očekuje da će već naredne subote u Beogradu biti održan miting sa koga će se on obratiti građanima.
Miričić je rekao agenciji Beta da je sudsko veće Haškog tribunala donelo odluku o bezuslovnom puštanju Šešelja, te da je Šešelj dobio tekst te odluke.
Očekujemo da će cela procedura biti obavljena u narednih nekoliko dana, rekao je Mirčić i dodao da je za očekivati da lider SRS ubrzo dođe u Srbiju.
Njegova stranačka koleginica Vjerica Radeta napisala je na tviteru da Šešelja očekuje u ponedeljak u Beogradu.
“Da se u Srbiji živi bolje Šešelja bi dočekali kao veliku žrtvu, pošto živimo jadno i bedno on će biti jedina nada i slamka spasa da se izvade iz močvare u koju su nas galopirajuće uveli (premijer Srbije) Aleksandar Vučić i (predsednik Srbije) Tomislav Nikolić”, kazao je Mirčić.
Mirčić je naveo da očekuje spontano okupljanje simpatizera SRS povodom dolaska predsednika SRS u Srbiju.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Milorad Mirčić izjavio je da će sutra biti poznat datum kada će se lider radikala Vojislav Šešelj vratiti u Srbiju, i dodao da očekuje da će već naredne subote u Beogradu biti održan miting sa koga će se on obratiti građanima.  Miričić je rekao agenciji Beta da je sudsko veće Haškog tribunala donelo odluku o bezuslovnom puštanju Šešelja, te da je Šešelj dobio tekst te odluke.  Očekujemo da će cela procedura biti obavljena u narednih nekoliko dana, rekao je Mirčić i dodao da je za očekivati da lider SRS ubrzo dođe u Srbiju.  Njegova stranačka koleginica Vjerica Radeta napisala je na tviteru da Šešelja očekuje u ponedeljak u Beogradu.  "Da se u Srbiji živi bolje Šešelja bi dočekali kao veliku žrtvu, pošto živimo jadno i bedno on će biti jedina nada i slamka spasa da se izvade iz močvare u koju su nas galopirajuće uveli (premijer Srbije) Aleksandar Vučić i (predsednik Srbije) Tomislav Nikolić", kazao je Mirčić.  Mirčić je naveo da očekuje spontano okupljanje simpatizera SRS povodom dolaska predsednika SRS u Srbiju. Kolona , Srpska Radikalna stranka, puštanje na slobodu Vojislava Šešelja 2014 ,Apatin Kolona , Srpska Radikalna stranka, puštanje na slobodu Vojislava Šešelja 2014 ,Apatin Kolona , Srpska Radikalna stranka, puštanje na slobodu Vojislava Šešelja 2014 ,Apatin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *