APATINSKI NAPREDNJACI ZASADILI 140 BOĐOŠA U ULICI RADE KONČARA

APATIN VESTI

Srpska napredna stranka ovog vikenda je vredno radila. Nakon radne akcije u Svilojevu, gde su seoski park obogatili za dva nova sportska terena, očistili ga, prefarbali i osvežili dečije igralište, danas su u ulici Rade Končara u Apatinu zasadili 140 bođoša.Pored toga, očistili su i uredili igralište na kraju ulice, gde su takođe prefarbali ljuljške, klackalice, penjalice za decu.

Dubravka Korać, ispred OO SNS Apatin najavljuje da je ovo tek početak i da je plan da već na jesen ozelene još 3 do 4 široke ulice u Apatinu kako bi grad bio lepši i zeleniji.

U radnoj akciji u Apatinu učestvovalo je oko 80 aktivista Srpske napredne stranke. Pored OO SNS Apatin, u pomoć su pristigli i aktivisti iz Mesnih odbora Prigrevice, Sonte, Svilojeva i Kupusine.

Đorđe Vignjević je rekao kako opština Apatin ima sreću što je okružena prirodnim rezervatom Gornje Podunavlje, ali da sam grad, kao i njegova sela, imaju još puno prostora za ozelenjavanje i ističe da je poruka današnje akcije kako je ovo grad koji brine o životnoj sredini.

naslovnaIzvor- OO SNS Apatin