АПАТИНСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОГРАНИЧИО РАД СА СТРАНКАМА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Центар за социјални рад Апатин, обавештава све своје кориснике, као и све грађане општине Апатин да сходно Одлуци Владе Републике Србије, а у циљу ефикасније превенције и смањења могућности ширења вируса COVID-19, директан рад са корисницима и другим лицима која долазе у Центар за социјални рад Апатин се ограничава искључиво на рад од 8 до 12 часова.

У том периоду, за кориснике ће бити отворена пријемна канцеларија и канцеларија за исплату једнократних новчаних помоћи, док ће у друге просторије корисници приступати по претходном писменом или телефонском позиву.

Како би се у новонасталим околностима везаним за тренутну епидемиолошку ситуацију свим грађанима пружила благовремена и квалитетна социјална и породично правна заштита из делокруга рада ове установе, грађани своје захтеве по разним основама могу подносити Центру за социјални рад путем телефона: 025/772-047, 025-772-451, 773-365 сваког радног дана од 07 до 15 часова.

Телефон на који су радници Центра за социјални рад Апатин доступни 24 сата је 069/783-366, а мејл адресе су apatin.csr@minrzs.gov.rs и info@csrapatin.rs

Након што запослени у Центру за социјални рад добију захтев, грађани ће уколико се за то укаже потреба бити писаним путем позивани да дођу у Центар.

Сва решења, потврде, уверења и слчно, достављаће се искључиво путем поште на кућну адресу.

Моле се сви суграђани да се придржавају препорука и одлука надлежних органа у циљу сузбијања епидемије и очувања здравља становништва, да за сва додатна питања контактирају Кол центар на број телефона 025/772-122 и Центар за социјални рад Апатин на наведне бројеве.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *