АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ И У 2022. ГОДИНИ НАСТАВИЛИ СЈАЈНИМ РИТМОМ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Победа Ђуре Борбеља и одлични наступи Александра Стајића и Немање Ђурића на 52. Уличној трци у Мрсаћу

Чланови Атлетског клуба Апатин и у новој такмичарској сезони, наставили су тамо где су стали у 2021. години, сјајним наступима у првој половини јануара.

Протеклог викенда (недеља 2. јануара) у Мрсаћу је одржана традиционална и једна од најстаријих уличних трка у Србији 52. Улична трка Мрсаћ 2022., где су у изузетно јакој сениорској конкуренцији у трци на 6,8 километара наступила три члана Атлетског клуба Апатин, Ђуро Борбељ, Александар Стајић и Немања Ђурић и остварила пласман у топ десет такмичара.

Победу је остварио Ђуро Борбељ сјајним трчањем и одличним резултатом и поправио прошлогодишњи резултат са исте трке где је био четвртопласирани, Александар Стајић је био седмопласирани, док је Немања Ђурић освојио 10. место.

Наредног викенда чланове АК Апатин очекује наступ на Божићној трци у Кули.

Трка у Мрсаћу је била један од контролних за наступ сениорске екипе Атлетског клуба Апатин на Купу шампиона у кросу која се под окриљем Европске атлетске федерације одржава у месту Оеирас крај Лисабона, где ће се за титулу првака Европе у трци на 10 километара, надметати 30 европских клубова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *