АПАТИНСКЕ КОШАРКАШЕ СУДИЈЕ ОШТЕТИЛЕ У БАНАТСКОМ КАРАЂОРЂЕВУ

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

KK “БАНАТСKО KАРАЂОРЂЕВО” – KK “АПАТИН” 79-73

Протеклог викенда кошаркашки клуб “Апатин” гостовао је у Банатском Kарађорђеву где је неизвесној и резултатски напетој утакмици претрпео пораз од домаћина. Поразу је поред ослабљеног првог тима највише кумовао судијски пар који је пристрасним одлукама помагао домаћину да упише победу, тврде у KK Апатин.

-Због повреда и прехладе већине првотимаца, на ово гостовање се отишло у веома ослабљеном саставу. Готово сви носиоци игре и искуснији играчи нису могли да помогну у овој утакмици. Иако су прву поставу сем једног играча чинили малолетници, пружили су одлучан отпор и нажалост победа нам је одузета. Главни актери ове утакмице био је судијски пар који није дозвољавао нашим могу слободно рећи још “дечацима” да освоје оно што су игром заслужили а то је победа, каже за радио Дунав, Слободан Обрадовић тренер KK Апатин.
-Током целе утакмице су били пристрасни а шлаг на торту је био на самом крају сусрета када смо имали напад за изједначење или вођство при резултату 72-70. Нису свирали фаул над нашим играчем, који је видела цела хала а нашем најрасположенијем играчу Луки Марићу досудили су искључујућу пету личну. Са још неколико накарданих одлука домаћин је без проблема и у своју корист привео утакмицу крају.
На питање упућено делегату и судијама “Чему све ово?!” сви до једног су спустили погледе и брже боље напустили халу, каже Обрадовић.
-Остаје горак укус у устима због пораза али и велико задовољство управе клуба партијом наших младих момака. KK “Апатин” има светлу будућност, а уз добар рад ови момци ће бити носиоци игре у наредном периоду оптимистични су КК Апатин.

-Морамо истакнути игру младог 17-годишњињег Луке Марића који је постигао 29 поена. Одлични су били и Пајовић, Бараћ, Почуча и Јекић, каже Обрадовић и додаје да у следећем колу KK Апатин гостује екипи Сенте где би све осим сигурне победе било велико изненађење.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *