АПАТИНСKА ПИВАРА ТОKОМ „УЛАЗ“ ФЕСТИВАЛА ПОДСЕЋАЛА НА ЗНАЧАЈ БЕЗБЕДНЕ И СИГУРНЕ ВОЖЊЕ

APATIN VESTI ZANIMLJIVOSTI

Летњи музички фестивали увелико почињу, а без обзира на то која врста музике је заступљена, Апатинска пивара већ дванаест година кроз кампању Kад пијем не возим широм Србије упућује јасну поруку – ако сте попили, не седајте за волан, већ позовите такси, сачекајте аутобус, дозовите пријатеља или прошетајте.

Иста порука ових дана могла се чути и на „УЛАЗ” фестивалу. У оквиру кампање Kад пијем не возим, посетиоци су имали прилику да кроз активације тестирају брзину и координацију покрета и своју прецизност истовремено се едукујући и подсећајући на значај одговорне конзумације као и ризике вожње под дејством алкохола.

Kампања Kад пијем не возим у сарадњи са Управом саобраћајне полиције промовише одговорну конзумацију алкохола и сигурну вожну. Више од деценије, Апатинска пивара подиже свест о важности безбедне вожње.

Посетиоци „УЛАЗ” фестивала током три дана били су део провода који се памти, уживали су у омиљеној музици слушајући познате извођаче који су наступили на Јелен Улаз и Бавариа ИЂ ТВ бини.

Поред „УЛАЗ” фестивала, Апатинска пивара ће овог лета и на другим фестивалима подсећати на важност одговорног конзумирања алкохола. Зато уживајте у омиљеној музици и не заборавите на поруку – Kад пијем не возим!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *