APATINKE U TRCI ZA PRVO MESTO

APATIN SPORT VESTI

Igračice Omladinskog rukometnog kluba iz Apatina, u poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata, savladale su ekipu “Naftagasa” iz Elemira, rezultatom 25:19, a sa osvojenih 14 bodova, zahvaljujući odličnoj igri i zabeleženim uspesima u prethodnoj sezoni, zasluženo su se domogle drugog mesta tabele i ušle u trku za najviši plasman u Drugoj rukometnoj ligi Srbije – grupa Sever.

Sa svega četiri boda više, prvoplasirani je “Petrovaradin”, a treći je “Laki” sa 12 bodova.

Trener apatinskih rukometašica i novoimenovani predsednik kluba, Đuro Đilas, ukazao je poverenje i mlađim igračicama, koje vredno uče, prezentuju dosadašnje stečeno znanje i polako, ali sigurno, potvrđuju činjenicu da su budućnost apatinskog ženskog rukometa.

Članice standardne ekipe, pojačane povratnicama, samouvereno očekuju da će u prolećnom delu prvenstva nastaviti sa nizom pobeda, opravdati epitet vicešampionki i zauzeti prvo mesto na tabeli.

Inače, Omladinski rukometni klub iz Apatina unazad 15 godina igra u DRLS Sever, a ove sezone postigao je jedan od najzapaženijih rezultata. Osnovan je 1949. godine, pa 2014. obeležava 65 godina uspešnog rada i postojanja. ORK “Apatin” i dalje nudi mogućnost besplatnog treniranja za sve zainteresovane devojčice i dečake seniorskog, kadetskog i pionirskog uzrasta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *