АПАТИНKА ЈАСМИНА KОРДИЋ НАЈБОЉИ СТУДЕНТ ДЕПАРТМАНА ЗА ИНЖЕЊЕРСТВО И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ НА ФТН-у

APATIN DRUŠTVO VESTI

Апатинка Јасмина Kордић проглашена је најбољим студентом Факултета техничких наука у Новом Саду на Депарману за Инжењерство заштите животне средине и то у последњих десет година. Она је основне и мастер студије као и звање дипломирани мастер инжењер заштите животне средине на овом факултету завршила у року и са оценом 10.00.

Награда јој је уручена 6. децембра на прослави двадесетогодишњице департмана.

– Kада ме је асистенткиња са факултета контактирала, помислила сам да је лепо бити део свечаности и прославе 20 година департмана инжењерства заштите животне средине, чији сам била студент. Било је лепо поздравити се са професорима, од којих са некима и сарађујем кроз екстерне провере фирме у којој радим. Нисам ни помишљала да ћу бити проглашена за најбољег студента у последњих десет година департмана. Била сам изненађена и почаствована, као и мој вереник који је био са мном на свечаности. Породица и пријатељи су поносни, а ја и даље изненађена – каже Jасмина.

Наша вредна суграђанка од детињства бележи само успехе током школовања. Основну школу „Жарко Зрењанин“ и гимназију „Никола Тесла” завршила је као Вуковац а паралено је је била и ученик музичке школе „Стеван Христић“ из Апатина где је такође имала запажене резултате. Јасмина је као одличан студент примала стипендију општине Апатин, која јој је, како каже веома значила. -Општинску стипендију сам примала и значила ми је, иако сам упоредо добијала и републичку стипендију, а у последње две године свог школовања, била сам стипендиста Министарства омладине и спорта.

Јасмина тренутно ради као eксперт безбедности и здравља на раду у Таркетту у Бачкој Паланци, а поред бројних обавеза редовно долази у родни Апатин. -Волим да се дружим и имам много пријатеља. Волим и да путујем, али волим и доласке у свој Апатин. Срећом, животни пут ме је одвео у Бачку Паланку, где такође могу да уживам у Дунаву, каже Јасмина која поред приватних успешно остварује и своје пословне планове.

А.Д

1 thought on “АПАТИНKА ЈАСМИНА KОРДИЋ НАЈБОЉИ СТУДЕНТ ДЕПАРТМАНА ЗА ИНЖЕЊЕРСТВО И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ НА ФТН-у

  1. Najbolja,a ipak nije ostala na fakultetu!Verovatno da nije bila tatin sin!Tada bi ostala i sa slabijim uspehom!Samota!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *