АПАТИН И ПРИГРЕВИЦА ДОБИЈАЈУ ШКОЛУ ОДБОЈКЕ ЗА ДЕЧАКЕ

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Прошле недеље у Пригревици је почела реализација пројеката Одбојкашког савеза Србије под именом “ОДБОЈКА ЗОВЕ – МОЈ ПРВИ СМЕЧ”.

Крајем јануара у седишту ОСС потписани су уговори са тренерима за бесплатну школу одбојке за дечаке узраста од 7 до 14 година. Уговоре су из општине Апатин потписали Пеђа Радаковић, који водии школу одбојке у Пригревици и Милош Поповић који ће са дечацима радити у Апатину.

Потписивању уговора су присуствовали председник ОСС Зоран Гајић, генерални секретар ОСС Иван Кнезевић и директор сениорских репрезентација Србије Дејан Бојовић.

Тренинзи у свим школама на нивоу Србије ће се одржавати три пута недељно,а родитељи неће имати обавезу плаћања чланарине,тачније дечаци будучи одбојкаши ће тренирати бесплатно. Сви дечаци након месец дана проведених у школи одбојке добиће опрему, коју ће донирати ОСС.

У Пригревици је прошле недеље почела са радом школа одбојке, а пријавило се и сада одбојку тренира око 40 дечака, који имају сјајне услове за рад у Хали ОШ „Младост“.

Почетак уписа за дечаке у Апатину ће бити током следеће седмице, када ОК „Апатин“ треба да добије термине за тренинге.

Апатин и Пригревица су одавно на мапи одбојкашког савеза Србије, а ова акција ће помоћи да се мушка одбојка као трофејни спорт у Србији развије и у местима где је тренутно нема.

Дечаци у Пригревици и Апатину ће сада имати прилику да се баве популарним и здравим спортом у ком је Србија званични шампион европе.

Све школе одбојке ће током лета имати турнире које ће организовати ОСС. Покретањем ове акције сви заинтересовани дечаци из општине Апатин узраста од 7 до 14 година могу да се пријаве у Пригревици и Апатину, и да бесплатно тренирају одбојку.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.