АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ТРИБИНА У ДВОРИШТУ АПАТИНСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ – СВИ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ПОМОГНУ СУ ДОБРОДОШЛИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Апатинска Основна школа “Жарко Зрењанин” и Спортски савез општине Апатин 15. јуна 2022. године од 17 до 20 часова организују заједничку радну акцију поправке и фарбања трибина које се налазе код спортских терена у дворишту ове образовне установе.

Основна школа је обезбедила сав неопходан материјал за реализацију ове акције, односно дрвене фосне, фарбу, шмиргл папир, рукавице и друго. Надлежни из апатинске школе кажу да ће у договору са Спртским савезом и уз помоћ представника клубова, тренера и спортиста, заједно са ученицима добровољцима са секција цртања, сликања и вајања и “Чувара природе” улепшати постојеће трибине на отвореном, које ће, као и до сада, бити на расплагању ученицима, клубовима и свим гледаоцима који буду пратили спортска дешавања на поменутим теренима.

“Уколико желите да нам се придружите и помогнете у реализацији ове лепе акције – добродошли сте. Са собом понесите, добру вољу и осмех, док ће потребан прибор, материјал као и освежење бити обезбеђени”, стоји у заједничком допису директорице ОШ “Жарко Зрењанин” Сање Шијан и секретара Спортског савеза општине Апатин, Радомира Радујка.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *