ПОБЕДА ТЕРЕКВЕША, ЈЕДИНСТВО И ДАЉЕ БЕЗ БОДОВА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Први разред Међуопштинске лиге је и даље таличан за “Јединство” јер момци са Рибарева у четири утакмице још нису успели да освоје бодове. Овог викенда на свом терену поражени су од екипе “Алекса Шантић” са 1:0. Наредног викенда гостоваће у Бачком Моноштору екипи “Дунав”.

“Партизан” је у Купусини ремизирао са “Кордуном” резултатом 1:1. Купусинци сада из четири меча имају по једну победу и пораз уз два ремија. Следећи сусрет играће у Сомбору против екипе “ОФК Шикаре”.

Победу у овом колу забележио је “Тереквеш” из Свилојева који је са 3:0 (2:0) надиграо сомборску “Шикару”. Стрелци за Свилојевчане били су Љубојевић два пута и Радаковић. Пред “Тереквешом” је тежак задатак јер наредног викенда гостују екипи “Алекса Шантић” која је тренутни лидер првества и има максималан учинак из четири одиграна кола.

Сонћански “Динамо” је остао на само једном освојеном боду пошто је претходно викенда у дербију зачеља претрпео убедљив пораз од 3:0 од екипе “Телечке”. Сонћани су тренутно последњепласирани, а наредног викенда у госте им долази “КФК Кула”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *