“ДАМИТ ПЛУС” ВОДИ НИКОЛУ БАБИЋ НА МОРЕ У ГРЧКУ ЗА САМО ЈЕДНУ КАФУ И КОКА-КОЛУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Синоћ је у летњој башти Кафе бара “Дамит плус” обављено извлачење награда у наградној игри у којој сте за само једну кафу или било који други фискални рачун могли да отпутујете на море у Грчку.

Организатори су поред главне награде, а то је летовање у Грчкој у Полихрону за две одрасле особе и дете, поклонили још пет мајица и једну бутељу вина винарије “Врт”.

Мајице су добили: Јована Јеремић, Лазар Пољаник, Никола Кутањац, Мирко Праштало и Наташа Репац.

Флашу одличног вина из винарије “Врт” добио је Ђорђе Митровић.

Главну награду освојио је Никола Бабић који је своје море платио једном кафом и кока-колом.

-Пресрећан сам, шта да кажем. Никад пре овога нигде нисам добио главну награду и ето и то се коначно десило. Било је занимљиво цело лето ишчекивати извлачење. Власник је то добро осмислио јер се причало о томе кроз шалу читаво лето, ко ће ићи на море, коме фали купаћи, ко ће кога водити ако добије и тако. Чак смо учили Грчки кроз вашу рекламу. -рекао је кроз смех Никола Бабић.

Како кажe Милорад Радумило власник “Дамит плуса”, Никола је човек из комшилука који је њихова свакодневна муштерија и можда је ту била његова предност у извлачењу.

-Ја сам овде сваки дан бар три пута. Ту сам и преподне и послеподне, ту ми је најближе и најпријатније да попијем кафу и испричам се са људима. Локал у последње време јако лепо ради и газда је све то добро осмислио, а ја увек истичем да је “Дамит плус” мој локал. – изјавио је Бабић.

ФОНО Никола Бабић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *