ЛИДЛ ГРАДИ МАРКЕТ У АПАТИНУ-У ТОКУ ПРИБАВЉАЊЕ ГРАЂЕВИНСКЕ ДОЗВОЛЕ

APATIN EKONOMIJA VESTI

На атрактивној локацији у Апатину, у улици Димитрија Туцовића на делу од Светог Саве до Огњена Прице половином године кренуло је уклањање више стамбених и пословних објеката, као припрема за изградњу маркета Лидл. Овај трговински ланац од ове године je присутан на српском тржишту, а за почетак изградње продавнице у Апатину преостало је прибављање неопходне документације, стоји у допису ове компаније апатинским медијима.

-Лидл жели да грађанима Апатина понуди најбољи однос цене и квалитета по коме је препознат у свету и можемо да потврдимо да смо власници једне парцеле у овом граду. На овој локацији све тече ро плану и тренутно смо у фази припремних послова и прикупљања документације за дозволе, а рано је да најавимо датум почетка изградње продавнице.
-У Апатину је планирана изградња продавнице према најновијем Лидловом концепту који подразумева модеран дизајн и практичност, приземан објекат са паркинг местима на парцели. Оно сто желимо да истакнемо је да су све продавнице које градимо у складу са главним пословним циљевима Лидла – пружити својим потрошачима најбоље искуство куповине, изградити прјатно и сигурно место за рад својих запослених и бити друштвено одговорна компанија.
Радујемо се што ће у будућности и грађани Апатина моћи да осете јединствено искуство куповине које Лидл доноси, стоји у саопштењу ове компаније.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *