Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА “СУНЧАНА ЈЕСЕН”, СУТРАШЊИ ДАН ПОСВЕЋЕН ИЗЛАГАЧИМ ЦВЕЋА
ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА “СУНЧАНА ЈЕСЕН”, СУТРАШЊИ ДАН ПОСВЕЋЕН ИЗЛАГАЧИМ ЦВЕЋА

ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА “СУНЧАНА ЈЕСЕН”, СУТРАШЊИ ДАН ПОСВЕЋЕН ИЗЛАГАЧИМ ЦВЕЋА

У Апатину је данас почео други фестивал “Сунчана јесен”, дводневна манифестација коју организује Туристичка организација Апатин у сарадњи са овдашњим удружењима грађана. Фестивал је отворила Ника Петровић, председница Скупштине општине Апатин.

-Поздрављам све присутне и излагача у име општине Апатин, велика ми је част што сам данас овде са вама. Фестивал “Сунчана јесен” се одржава по други пут и ја могу да дам обећање да ће локална самоуправа увек подржати овакве манифестације и желела бих да ово постане традиција и да се одржава дуги низ година. -казала је Ника Петровић.

ФОНО Ника Петровић

Фестивал се одржава на апатинској главној улици, а првог дана фокус је на рукотворинама и занатским производима, па Апатинци данас имају прилку да погледају и купе производе старих заната. Сутрашњи програм ,,Сунчане јесени” обележиће изложба цвећа и меда, у организацији Удружења ,,Франц Шпајзер”, а своје рукотворине изложиће и чланови Удужења грађана ,,Река”. Фестивала цвећа ће имати и такмичарски део, у оквиру којег ће учесници аранжирати своје букете и друге аранжмане, а најкреативнији и најмаштовитији радови биће награђени. Сви који желе да се такмиче, своје радове могу да донесу сутра до 12 сати на обележени штанд у центру Апатина.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top