ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА “СУНЧАНА ЈЕСЕН”, СУТРАШЊИ ДАН ПОСВЕЋЕН ИЗЛАГАЧИМ ЦВЕЋА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У Апатину је данас почео други фестивал “Сунчана јесен”, дводневна манифестација коју организује Туристичка организација Апатин у сарадњи са овдашњим удружењима грађана. Фестивал је отворила Ника Петровић, председница Скупштине општине Апатин.

-Поздрављам све присутне и излагача у име општине Апатин, велика ми је част што сам данас овде са вама. Фестивал “Сунчана јесен” се одржава по други пут и ја могу да дам обећање да ће локална самоуправа увек подржати овакве манифестације и желела бих да ово постане традиција и да се одржава дуги низ година. -казала је Ника Петровић.

ФОНО Ника Петровић

Фестивал се одржава на апатинској главној улици, а првог дана фокус је на рукотворинама и занатским производима, па Апатинци данас имају прилку да погледају и купе производе старих заната. Сутрашњи програм ,,Сунчане јесени” обележиће изложба цвећа и меда, у организацији Удружења ,,Франц Шпајзер”, а своје рукотворине изложиће и чланови Удужења грађана ,,Река”. Фестивала цвећа ће имати и такмичарски део, у оквиру којег ће учесници аранжирати своје букете и друге аранжмане, а најкреативнији и најмаштовитији радови биће награђени. Сви који желе да се такмиче, своје радове могу да донесу сутра до 12 сати на обележени штанд у центру Апатина.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *