ZORAN RADIČANIN ČLAN AK “APATIN” POBEDNIK MARATONA “PLAVI KRUG”

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U nedelju je na Adi ciganliji u Beogradu održan 3.maraton i trka podrške osobama sa dijabetesom “Plavi krug”.  U konkurenciji oko 60 maratonaca i maratonki, na deonici od 42 kilometra i 195 metara, najbolji je bio član AK Apatin Zoran Radičanin sa vremenom 3:13:46.

Zoran Radičanin je posle trijumfa izjavio da je zadovoljan rezultatom s obzirom da je pre samo sedam dana trčao maraton u Podgorici,  i da je zadnjih 5-6 kilometara osećao umor, ali da su ga sjajna atmosfera i idealni vremenski uslovi motivisali da uspešno završi trku.

Ovo je druga godina za redom kako članovi Atletskog kluba Apatin dominiraju na ovoj trci. Prošle godine najbolji je bio Goran Vendlener, dok je Zoran Radičanin bio drugoplasirani.

U nedelju je na Fruškoj gori održano četvrto po redu Otvoreno Prvenstvo Fruške Gore u planinskom trčanju, gde ja stazi dužine 9, 6 kilometara nastupio Aleksandar Štajfer koji je osvojio u sveukupnom plasmanu sedmo mesto u konkurenciji 60 takmičara.

Atletska sezona je na izmaku i polako se sumiraju ovogodišnji rezultati članova Atletskog kluba Apatin, koji su ove godine nastupali na mnogobrojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *