ЗБОГ РАДОВА, ПОЈЕДИНИ АУТОБУСИ “СЕВЕРТРАНСА” КРОЗ СОМБОР ИДУ ИЗМЕЊЕНОМ ТРАСОМ

SERVISNE INFORMACIJE SOMBOR VESTI

Данас су почели радови на реконструкцији раскрснице улице Венац војводе Петра Бојовића, Венац војводе Степе Степановића и Арсенија Чарнојевића у Сомбору, који ће трајати до 16. августа 2023. године. Због ових радова за саобраћај је затворен део Венца војводе Петра Бојовића, код НИС бензинске пумпе, део Венца војводе Степе Степановића, на раскрсници са улицом Мите Поповића и Доситејеве, као и део лице Арсенија Чарнојевића, на раскрсници са улицом Белог голуба.

Због радова на кружном току код “Ватрогасног” у Сомбору, аутобуси “Севертранса” за Бачки Моноштор, Бездан, Колут, Бачки Брег, Гаково и Растину од данас, 18. априла у 12 часова саобраћају измењеном трасом.
Аутобуси за Бачки Моноштор, Бездан, Колут и Бачки Брег полазе са главне аутобуске станице у Сомбору, након чега иду Првомајским булеваром, улицом Максима Горког, па поред болнице на Апатинском путу до бившег хотела “Слобода”, а путнике примају на стајалишту код Музеја, након чега настављају редовном трасом према поменутим селима. У повратку из Бачког Моноштора, Бездана, Колута и Бачког Брега, аутобуси се заустављају на стајалишту код “Пикових зграда”.

Аутобуси за Гаково и Растину са главне аутобуске станице у Сомбору иду Стапарским путем, након чега на семафору код Париске улице скрећу десно на Венац Степе Степановића, па Венцом Живојина Мишића и Венцом Радомира Путника излазе на Војвођанску улицу и настављају даље према овим селима редовном трасом. У повратку из Гакова и Растине аутобуси се заустављају на стајалиштима код “Жупаније” и “Елбрака”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *