ЗА СЕДАМ ДАНА САОБРАЋАЈЦИ ИСПИСАЛИ 459 ПРЕКРШАЈНИХ НАЛОГА

APATIN HRONIKA VESTI

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентиранo je 12 саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке и четири особе лаке телесне повреде. Због насилничке вожње задржан је један возач, због вожње под дејством алкохола 13, а због вожње под дејством психоактивних супстанци задржана су два возача.

На територији града Сомбора евидентирано је седам саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке телесне повреде, а три лаке. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци један возач. На подручју општине Апатин евидентирана је једна саобраћајна незгода. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци један возач. На подручју општине Оџаци евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке телесне повреде, а једна лаке. На подручју општине Кула евидентиране су две саобраћајне незгоде.

Због вожње под дејством алкохола задржано је пет возача, а због насилничке вожње један возач. Написано је 93 захтева за покретање прекршајног поступка и издато 459 прекршајних налога.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *