ВИНА ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ ПО СУПЕР ЦЕНАМА, САМО У “Plus Cash&Carry” МАРКЕТУ У КУЛИ

EKONOMIJA VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

Стигла нам је нова “Plus Cash&Carry” понуда, са новим супер ценама! “Plus Cash&Carry” налази се у Кули, на главном путу Црвенка – Кула – Врбас и можете га посетити сваког дана од 07:00 до 22:00 часа.

Почела је јесен, дани су свежији, а време је идеално за уживање у чаши доброг вина. “Plus Cash&Carry” је том приликом за све љубитеље издвојио вина различитих произвођача, по супер ценама. Рубинов класик, вино “Царица Милица”, у овонедељној понуди пронађите по цени од само 279,99 динара, док ћете за “Rose” исте винарије издвојити 249,99 динара. Чокино вино “Ждребац” у овонедељној понуди пронађите по цени од 239,99 динара, а купиново, Вино Жупа, платићете 449,99 динара. Вино “Душа монаха” ове недеље пронаћи ћете по цени од 389,99 динара, док ћете бело вино “Alexandria” платити само 499,99 динара.

Ове недеље у “Plus Cash&Carry” пронађите и слаткише по невероватним ценама, а ми издвајамо “Milka Choco Dessert” са малином или наранџом, 147 грама по цени од 119,99 динара.

Подсећамо вас да “Plus Cash&Carry” сваког дана, по невероватним ценама, нуди свеже месо, готова јела, хлеб и пециво, воће и поврће, као и производе из посластичарнице и рибарнице.

Такође, подсећамо вас да “Plus Cash&Carry” нуди изузетне услове и погодности за велику куповину и професионалне купце.

Целу овонедељну понуду погледајте у актуелном лифлету:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *