ВЕЧЕРАС У АПАТИНУ ПРЕДСТАВА “ФРЕНКИ И ЏОНИ”

APATIN KULTURA VESTI

У великој сали апатинског Културног центра вечерас, 12. априла 2021. године од 19 часова ће бити изведена представа “Френки и Џони” у којој играју популарни глумици Слобода Мићаловић и Игор Ђорђевић.

Цена улазнице је 500 динара, а преузимање резервисаних улазница и продаја карата ће се обављати на дан представе од 17 часова, на благајни Дома културе.

Из апатинског Културног центра апелују на публику да пре доласка на представу провере да ли имају повишену температуру и наглашавају, да у случају било каквих симптома вируса Ковид-19, грађани остану код куће. На уласку у салу публика треба да прође преко дезинфекционе баријере и дезинфикује руке постављеним дезинфекционим средством. У сали је обавезна употреба заштитне маске и поштовање препоручене физичке дистанце.

1 thought on “ВЕЧЕРАС У АПАТИНУ ПРЕДСТАВА “ФРЕНКИ И ЏОНИ”

  1. lep je cuti film se vratio na veliko platno,divna vest,.steta sto je jedan od najlepsih seoskih bioskopa banija u prigrevici,pao u zaborav,.a bio je legenda u selu,u svoje vreme,.zaboravljen,otisao iz sjecanja,nestao,uspomene onih koji su ga posecivali,samo,se sjecaju,.zaborav,.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *