USPEŠAN NASTUP ČLANOVA ATLETSKOG KLUBA APATIN NA 2.RECIKLAŽNOM MARATONU U NOVOM SADU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U subotu 28. decembra 2013. godine u Novom Sadu je u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Fruška Gora održan 2. Reciklažni maraton.

Po relativno toplom vremenu za ovo doba godine, na Dunavskom keju startovalo je oko 120 takmičara iz svih krajeva R. Srbije koji su se nadmetali na polumaratonskoj i maratonskoj stazi.

Uspešan nastup na takmičenju imala su i tri člana Atletskog kluba Apatin i to na polumaratonskoj stazi dužine 21 km i 097 metara.

Uspešan debitantski nastup za AK Apatin imao je Zoran Radičanin koji je u sveukupnom plasmanu zauzeo treće mesto sa rezultatom 1 sat 27 minuta i 51 sekunda, deseto mesto u zauzeo je Goran Vendlener sa rezultatom 1 sat 31 minut i 27 sekundi, dok je sa rezultatom 1 sat 37 minuta i 20 sekundi, devetnaesto mesto u sveukupnom plasmanu zauzeo Aleksandar Štajfer, kome je ovo takođe bio debitantski nastup za AK Apatin

Izjava Zoran Radičanin: Zadovoljan sam ostvarenim rezultatom s obzirom da je kraje sezone. Drago mi je da sam postao član Atletskog kluba Apatin, i u 2014. godini obećavam da ću dostojno reprezentovati klub i Opštinu Apatin na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Celokupni iznos prikupljen od startnina predat je u dobrotvorne svrhe trkaču Lazaru Rišaru iz Sombora, koji je pre dve godine istrčao Somborski polumaraton u farmerkama i cipelama na temperaturi od preko 30 stepeni i o kome su već mnogi mediji pisali i upoznali javnost u kakvim uslovima Lazar i njegovoa mnogobrojna braća i sestre žive.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *